Site Adı: fc-footcare.com/Site Açılış:2011Site İçeriği: Foot care ayak kokusu gidericiSite Tanıtımı:Foot care ile artık ayak kokusu problemleri yok olucak sizde ayak kokusu problemlerinden kurtulmak istiyorsanız foot care yi deneyınız ve problemli olan ayaklarınıza uygulayınız sizde artık ayaklarınız kokmasını istemiyorsanız foot care (http://www.fc-footcare.com/) ayak kokusunda devrim yarattı bu ürün sayesinde artık ayaklarınız kokmucak sizinde
Sayfanızın Adı : ąŋą Ekmeme çökömeL $ür xD Sayfanızın İçeriği: Komedi Komik Resim Söz PaylaşımıSayfanızın Beğeni Sayısı: 15.670Sayfanızın Linki: http://www.facebook.com/Cokomeeelİstenen Ücret : *35* Ödeme Yolu : Paypal + Kontör Kart (TL Kart )Konulara Sürekli Bakamadığımdan Lütfen Pm ile Ulaşınız ..Resim: http://d1204.hizliresim.com/w/c/4bgt1.jpg
Site başlığımda www.derinhavuz.com/default.asp yazıyor kurallı url gereği bunun www.derinhavuz.com olması gerektiğini okudum ve e-ticaret hizmeti aldığım yazılım şirketine mail attım bunu kurallı url haline getirirmisiniz diye. Bana '' ana sayfa direkt olarak default.asp olarak gelmektedir. ancak kategori, ürün gibi linkler zaten kurallı url olarak ayarlıdır'' diye msj atmışlar bunun doğrusu eğrisi nedir arkadaşlar ?
phillips.intube.org.inanatolia.net.inanadolu.net.inturkiye.net.induvar.inpiyasa.ineticaret.net.inilan.net.inemlak.org.inizmir.net.inistanbul.net.in yukarıdakilerin hepsi de 11.04.2013 e kadar tescillidir. satışlar sanalpazar üzerinden yapılacaktır. zaten hepsi şu anda hemen al olarak açık vaziyette. (12 taksit imkanı da var :)ban vs.. yoktur. name comdan tescillidir.tekliflerinizi pm atarsanız, uygun bulunanlara dönerim. amacım hepsini birden sa
Selam arkadaşlar;sitem anasayfada www.derinhavuz.com/default.asp olarak çıkıyor fakat bugün okuduğum bir yazıda kurallı url gereği bunun www.derinhavuz.com olarak çıkması gerekiyormuş. e-ticaret hizmeti aldığım yere msj attım ''ana sayfa direkt olarak default.asp olarak gelmektedir. ancak kategori, ürün gibi linkler zaten kurallı url olarak ayarlıdır'' diye dönüş yapmışlar. bunun eğrisi doğrusu nedir arkadaşlar zararı varmı?
Site Adı: renyum.netSite Açılış:2011Site İçeriği: Google reklam ve seo optimizasyonSite Tanıtımı:Siteniz var yükselme sağlayamıyormusunuz işlemlerden anladığınız kadarı ile farkı ve yeniliği yakalamak seo ve google reklam hakkında adowrds un size faydasını görmek için daha ne bekliyorsunuz google reklam (http://www.renyum.net/) sayesinde farkı ve yeniliği yakalamak çok daha kolay sizde farkı ve yeniliği yakalamak için google reklam ile hizmet al
Tamamen benim yapımımdır . diğer tasarımlarıma kusur bulan arkadaşlara inat daha güzel tasarımlar yapmaya karar verdim. ve bu tasarım öbür tasarımlarımdan daha başarılı bi tasarım bence . psd tasarım 5 kişiye satılıcaktır arkadaşlar 20 tl den . bence bu tasarıma 20 tl değer .. Anasayfa = Resim: http://g1204.hizliresim.com/w/m/4m5zv.png başka sayfadan anasayfaya geçiş = Resim: http://g1204.hizliresim.com/w/m/4m608.png Djlerimiz = Resim: htt
Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi kullanıcı adı alınmamış profil arıyorum lütfen 2000 abone üstü olsun.
Satan kişiler konu altından ulaşabilirler & msn adresimi ekleyebilirler & pm atabilirler.
Msn MonsterHouse-07@hotmail.com